Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσεις τα «Φιλαράκια»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσεις τα «Φιλαράκια»
Το FrontierBundles.com προσφέρει 1.000 δολάρια σε κάποιον που είναι διατεθειμένος να παρακολουθήσει συνεχόμενα, επί μία ημέρα και μία ώρα, την αγαπημένη του σειρά και παράλληλα να κάνει live tweets.

Με αφορμή την 25η επέτειο της κωμικής σειράς «Φιλαράκια», το FrontierBundles.com προσφέρει σε έναν φανατικό της σειράς μια…ονειρική δουλειά.

Συγκεκριμένα, προσφέρει 1.000 δολάρια σε κάποιον που είναι διατεθειμένος να παρακολουθήσει επί 25 συνεχόμενες ώρες, δηλαδή μία ημέρα και μία ώρα, την αγαπημένη του σειρά.

Παράλληλα, ο υποψήφιος που θα αναλάβει τη «δουλειά», καλείται κατά τη διάρκεια των 25 ωρών να κάνει live tweets και μετά το τέλος όλης αυτής της διαδικασίας, να ανεβάσει μια selfie παρέα με τους δικούς του φίλους.

Στην αίτηση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη σειρά, όπως ποιος είναι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ, ενώ οι αιτήσεις λήγουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

friends

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider