Μέσω ενός phygital event που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα ανακοινωθούν οι 50 νικητές του πρώτου 50 Great Greek Wines.

Πρόκειται τα 50 Great Greek Wines που θα αποτελέσουν τους εκπροσώπους που κάθε χρόνο θα δίνουν καινούργια ώθηση στο ελληνικό κρασί και  θα το ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας την σύγχρονη εικόνα του.

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα μέσω του greatgreekwines.com

Η απονομή θα μεταδοθεί ζωντανά με Live Streaming μέσω των καναλιών του 50 Great Greek Wines σε YouTube ( https://bit.ly/3ku951O) και Facebook. Παρουσιάζει ο Νεκτάριος Νώτης, Founder/CEO, Notice Content and Services (FnB Daily - BnB Daily).

Το επόμενο χρονικό διάστημα και μετά την απονομή, θα ακολουθήσουν προωθητικές δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και η έκδοση digital book των 50 βραβευμένων κρασιών που θα είναι διαθέσιμο σε όλους μέσω του greatgreekwines.com.

50GGW

Χορηγοί του 50 GGW

Platinum Sponsors: Alpha Bank, Selene Restaurant Santorini

Gold: Οινόσημο

Silver: Aνθίδης, Αmpeli London, VNB Μπακασιέτα, Cava Halari Cordis, Cellier, Faidon’s Athens, Greece and Grapes, Kylix, Masterzen, Mr.Vertigo, Οenophorum, Riedel, Sommelier’s Choice, Trinity Wines, Κοροπούλης.

Χορηγοί επικοινωνίας

TV Open Beyond, ethnos.gr, FnB Daily, insider.gr, The Likker