«Ιανός»: Δύο νεκροί σε Φάρσαλα και Καρδίτσα - Αγνοείται 40χρονη γυναίκα και ζευγάρι ηλικιωμένων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ιανός»: Δύο νεκροί σε Φάρσαλα και Καρδίτσα - Αγνοείται 40χρονη γυναίκα και ζευγάρι ηλικιωμένων
Οι αγνοούμενοι είναι η 40χρονη οδηγός από το Μουζάκι και το ζευγάρι ηλικιωμένων από την περιοχή Καστανίτσα Καρδίτσας.

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του από την κακοκαιρία “Ιανός“, ανεβάζοντας τα θύματα του μεσογειακού κυκλώνα σε δύο.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο από τη Μαγουλίτσα Καρδίτσας, που έψαχναν να εντοπίσουν οι διασώστες και τελικά τον βρήκαν νεκρό κοντά στο μαντρί του.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος ήταν 63 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και το μέρος που εντοπίστηκε βρίσκεται πίσω από το κέντρο υγείας της περιοχής, το οποίο έχει υποστεί ζημιές.

Νωρίτερα έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα καθώς ανασύρθηκε νεκρή από συνεργεία της Πυροσβεστικής από το σπίτι της, στον οικισμό Βασιλί Φαρσάλων, όπου διασώθηκαν και πολλά άλλα άτομα από σπίτια και την εκκλησία όπου είχαν καταφύγει αρκετοί για να σωθούν.

Συνεχίζει να αγνοείται η 40χρονη οδηγός από το Μουζάκι της Καρδίτσας, η οποία φαίνεται πως αγνόησε τις εκκλήσεις και παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.

Η γυναίκα θέλησε να διασχίσει το φουσκωμένο ποτάμι και αγνόησε τον κίνδυνο, ενώ το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε πριν από λίγο από άντρες της Πυροσβεστικής.

Στο μεταξύ αγνοείται ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή Καστανίτσα Καρδίτσας. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν φόβο για τη ζωή τους.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί χιλιάδες κλήσεις για παροχές βοήθειας και απεγκλωβισμούς ατόμων που κινδύνευσαν στις πλημμυρισμένες περιοχές και έχουν κάνει εκατοντάδες διασώσεις.

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider