Μπακογιάννης: Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης βλέπουν πια τη διαφορά στην καθαριότητα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης βλέπουν πια τη διαφορά στην καθαριότητα
Κυριακάτικη δράση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στα Σεπόλια.

Συνεχίζονται οι κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, και στην καρδιά του καλοκαιριού, οι οποίες αποτελούν μέρος του οργανωμένου σχεδιασμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας, από το κέντρο μέχρι και τα όρια της Αθήνας, και στις 129 γειτονιές της.

Σήμερα, η επιχείρηση καθαριότητας επικεντρώθηκε σε δρόμους και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, συγκεκριμένα στα Σεπόλια, και από νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν.

«Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε το κερδίζουμε. Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της», τονίζει, σε δήλωσή του για τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.