Ένοπλη ληστεία σε ιχθυοπωλείο στου Ρέντη

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ένοπλη ληστεία σε ιχθυοπωλείο στου Ρέντη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, με στόχο ιχθυοπωλείο στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού είδαν ξαφνικά τους δύο δράστες με προτεταμένα τα όπλα, ενώ ένας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δράστες πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο (οι εισπράξεις της νύχτας) και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που απέσπασαν.

Όπως φαίνεται, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν βρέθηκε καμία περιπολία στο δρόμο τους και πως δεν υπήρχαν αστυνομικοί στη λαχαναγορά σήμερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider