Ανοίγει τα σύνορά της στους τουρίστες η Βόρεια Κορέα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανοίγει τα σύνορά της στους τουρίστες η Βόρεια Κορέα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε άγρα τουριστών έχει βγει η Βόρεια Κορέα και για το λόγο αυτό πραγματοποίησε μία εκδήλωση που διοργάνωσε η πρεσβεία της στην Μαδρίτη, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του WTO, Τάλεμπ Ριφάι, υπό την αιγίδα του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στην Ισπανία, Κιμ Χιόκ-Τσολ.

Ο Βορειοκορεάτης διπλωμάτης τόνισε ότι η χώρα του είναι έτοιμη ν' ανοίξει τον τουριστικό της τομέα, αλλά και να μάθει από τον τουριστικό τομέα της Ισπανίας.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για την μείωση του χρόνου που απαιτείται για την έκδοση βίζας στη μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

Στο 2027 η εκλογική βελόνα Μητσοτάκη - Οι «φυτευτοί» στα αποκαλυπτήρια του «κόμματος Καρυστιανού» - Τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ με την Άννα

Στεγαστική κρίση: Τα μοντέλα Ισπανίας, Ιρλανδίας και Κροατίας δείχνουν τον δρόμο

Φόρτωση BOLM...
reader insider