Αποσύρθηκε το διάταγμα για την διαφθορά στη Ρουμανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αποσύρθηκε το διάταγμα για την διαφθορά στη Ρουμανία

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Σορίν Γκριντεάνου ανακοίνωσε την απόσυρση του αμφιλεγόμενου διατάγματος για υποθέσεις διαφθοράς, το οποίο οδήγησε σε πρωτοφανείς μαζικές διαδηλώσεις στην χώρα.

«Αύριο Κυριακή, θα συνεδριάσουμε εκτάκτως προκειμένου να καταργήσουμε το διάταγμα, να το αποσύρουμε, να το ακυρώσουμε…, καταλαβαίνετε, και να βρούμε ένα νόμιμο τρόπο προκειμένου να διασφαλίσομε ότι δεν θα εφαρμοστεί» επισήμανε ο επικεφαλής της ρουμανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός διαγγέλματος που απηύθυνε, όπου τόνισε ότι δεν επιθυμεί να «διχάσει τη Ρουμανία» κι ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατακλύζουν καθημερινά τους δρόμους μετά την έγκριση του κειμένου, την Τρίτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης: Μείωση φορολογικών συντελεστών κατά 2%, μηδέν φόρος σε νέους εργαζόμενους, κατάργηση ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς

Τουρισμός: Πόλος έλξης για τις αεροπορικές η Θεσσαλονίκη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – METLEN, ΑΒΑΞ ετοιμάζουν προσφορές για το οδικό ΣΔΙΤ «Δράμα – Αμφίπολη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider