Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε συρμός του μετρό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε συρμός του μετρό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι επιβάτες του συρμού που χάλασε, κατέβηκαν από τον συρμό και περπάτησαν με τα πόδια στις σήραγγες μέχρι τον επόμενο σταθμό.

Τεχνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί ακινητοποιήθηκαν για λίγα λεπτά, με τους επιβάτες να αναμένουν στις αποβάθρες.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβηκε στα social media, οι επιβάτες του συρμού που χάλασε, κατέβηκαν από τον συρμό και περπάτησαν με τα πόδια στις σήραγγες μέχρι τον επόμενο σταθμό.

Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει στη σελίδα thessmetro.gr, λόγω τεχνικού προβλήματος, τα δρομολόγια από σταθμό Νέα Ελβετία μέχρι σταθμό Πανεπιστήμιο διεξάγονται μόνο μέσω της τροχιάς 1.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Πότε μια κίνηση μπορεί να θεωρηθεί άτυπη δωρεά - Οι φορο-παγίδες

Η απόβαση των Κυρανάκη - Κεραμέως στην έδρα Σαμαρά - Η πολιτική μοναξιά του Τσίπρα - Το ραντεβού Στέφανου - Άδωνι

Είναι εκατομμυριούχος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider