Μπλίνκεν: Εφικτή ακόμη μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός αλλά απομένει να επιλυθούν «δύσκολα θέματα»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπλίνκεν: Εφικτή ακόμη μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός αλλά απομένει να επιλυθούν «δύσκολα θέματα»
O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να θεωρεί «εφικτή» μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την απελευθέρωση των ομήρων.

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να θεωρεί «εφικτή» μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την απελευθέρωση των ομήρων.

«Εργαζόμαστε εντατικά για αυτό και πιστεύω ότι είναι ακόμη δυνατόν» να επιτευχθεί μια συμφωνία, είπε ο Μπλίνκεν, από τα Τίρανα όπου παραχώρησε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των μεσολαβητών συνεχίζονται στο Κάιρο και ο Αμερικανός υπουργός σημείωσε ότι υπάρχουν μερικά «πολύ δύσκολα» θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Στροφή των Ελλήνων στο ενοίκιο, δυσκολία στην ανταπόκριση του κόστους στέγασης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο κατάστημα New Yorker στην Ελλάδα

Έλεγχοι για φοροδιαφυγή: Ειδικός αλγόριθμος επιλέγει φορολογούμενους και στόχους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider