Αγρότες: Απέκλεισαν το τελωνείο της Νίκης στην Φλώρινα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγρότες: Απέκλεισαν το τελωνείο της Νίκης στην Φλώρινα
Στον αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης στην Φλώρινα στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία, για όλα τα φορτηγά από τις 12:00 με 16.00 και για τα ΙΧ από τις 12:00 με 13:00, προχώρησαν σήμερα οι αγρότες της Φλώρινας.

Στον αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης στην Φλώρινα στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία, για όλα τα φορτηγά από τις 12:00 με 16.00 και για τα ΙΧ από τις 12:00 με 13:00, προχώρησαν σήμερα οι αγρότες της Φλώρινας. Στην σημερινή κινητοποίηση συμμετείχε και κονβόι αγροτών με μηχανήματα τους από το μπλόκο του Φιλώτα.

Όπως δήλωσαν, η σημερινή δράση γίνεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα ενόσω η αντιπροσωπεία τους βρισκόταν σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν ότι «υπάρχουν χρήματα που είναι κρυμμένα στον πάτο του βαρελιού και τα κρατάνε για λίγους. Δε δεχόμαστε ψίχουλα, θέλουμε να δουλεύουμε με αξιοπρέπεια και να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα φτάνουν φθηνά στην κοινωνία». Τέλος, σημειώνουν ότι «διεκδικούμε την επιβίωσή μας ως αγρότες, για να παραμείνουμε στα χωριά και τις καλλιέργειες μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αγρότες: Τα οφέλη από το κυβερνητικό πακέτο για το ρεύμα-Το επόμενο αναγκαίο βήμα της «εξοικονόμησης ενέργειας κατ’ αγρόν»

Δεκατρείς ερωτήσεις & απαντήσεις για τα μέτρα μείωσης κόστους στο αγροτικό ρεύμα

Αγρότες: Τελικές αποφάσεις στα μπλόκα - Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider