Πόσα χρήματα θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσα χρήματα θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τους φιναλίστ Φλουμινένσε και Μάντσεστερ Σίτι να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου την Παρασκευή.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τους φιναλίστ Φλουμινένσε και Μάντσεστερ Σίτι να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου την Παρασκευή.

Οι «Πολίτες» κάνουν ένα «διάλειμμα» από τις υποχρεώσεις τους Πρέμιερ Λιγκ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κοιτά να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη του και τον παγκόσμιο τίτλο συλλόγων, αφού κατέκτησε το τρεμπλ στον πάγκο της Σίτι φέτος.

Η ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμη τρόπαιο συνιστά τεράστιο κίνητρο για τη Σίτι στη Μέση Ανατολή, με τον Πεπ να στοχεύει επίσης να γίνει ο πρώτος προπονητής που κερδίζει το τουρνουά τέσσερις φορές.

Ενδιαφέρον έχει και το ρεπορτάζ του Sporting News που αποκαλύπτει πόσα χρήματα θα λάβουν οι φετινοί διαγωνιζόμενοι. Η νικήτρια του τουρνουά θα λάβει μια σημαντική οικονομική ενίσχυση από την FIFA, ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων (4,6 εκατομμύρια ευρώ), το ίδιο ποσό που πήρε και η Ρεάλ Μαδρίτης αφού κατέκτησε την κορυφή το 2022.

Ειδικότερα:

  • 1η θέση - 5 εκατομμύρια δολάρια
  • 2η θέση - 4 εκατομμύρια δολάρια
  • 3η θέση - 2,5 εκατομμύρια δολάρια
  • 4η θέση - 2 εκατομμύρια δολάρια
  • 5η και 6η θέση - 1 εκατομμύριο δολάρια
  • 7η θέση - 500.000 δολάρια

Δείτε όλα τα ματς του FIFA Club World Cup αποκλειστικά με ελληνική μετάδοση στο Gazzetta. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από το Gazzetta.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Μαρινάκη περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο

Κόντρα Μπακογιάννη - Δούκα για την Ανάπλαση ΑΕ: «Ευπρόσδεκτος ο έλεγχος – Θα περιμένω συγγνώμη»

«Έφυγε» ο θρύλος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης

gazzetta
gazzetta reader insider insider