Ταξί: 48ωρη απεργία 5 και 6 Δεκεμβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταξί: 48ωρη απεργία 5 και 6 Δεκεμβρίου
Την κλιμάκωση των απεργιακών του κινητοποιήσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Την κλιμάκωση των απεργιακών του κινητοποιήσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), προκηρύσσοντας 48ωρη απεργία στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδίασε τον εργασιακό θάνατο χιλιάδων επαγγελματιών, μεταξύ αυτών και των αυτοκινητιστών ταξί. Το ταξί κινδυνεύει με αφανισμό. Πρόθεσή τους είναι να μας εξοντώσουν οικονομικά και να μας αναγκάσουν να παραδώσουμε τις άδειές μας σε πολυεθνικές και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Όπως προσθέτει, το ΣΑΤΑ διεκδικεί την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου, την καθιέρωση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider