Meteo: Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων στα μέτωπα της φωτιάς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Meteo: Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων στα μέτωπα της φωτιάς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η μέση ένταση των ανέμων στις 6 μ.μ. φτάνει τα 4-5 Μποφόρ, με ριπές έως 50 km/h και τοπικά έως 60 km/h στον μετεωρολογικό σταθμό της Κερατέας.

Σταδιακή εξασθένηση παρουσιάζουν οι άνεμοι στα πύρινα μέτωπα της Αττικής, της Κορινθίας, και Βοιωτίας σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με τις καταγραφές των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Η μέση ένταση των ανέμων στις 6 μ.μ. φτάνει τα 4-5 Μποφόρ, με ριπές έως 50 km/h και τοπικά έως 60 km/h στον μετεωρολογικό σταθμό της Κερατέας.

Για το διάστημα 6-8 μ.μ. το προγνωστικό μοντέλο υψηλής ανάλυσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr προβλέπει μικρή περαιτέρω πτώση της έντασης των ανέμων. Οι ριπές ανέμων από βόρειες διευθύνσεις στην περιοχή της Νότιας Αττικής στη μεγάλη πυρκαγιά του Κουβαρά προβλέπονται να μην ξεπεράσουν τα 60 km/h, ενώ αρκετά πιο ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στις πυρκαγιές της Κορινθίας στο Λουτράκι και της Βοιωτίας στο Καπαρέλλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

Στο 2027 η εκλογική βελόνα Μητσοτάκη - Οι «φυτευτοί» στα αποκαλυπτήρια του «κόμματος Καρυστιανού» - Τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ με την Άννα

Στεγαστική κρίση: Τα μοντέλα Ισπανίας, Ιρλανδίας και Κροατίας δείχνουν τον δρόμο

Φόρτωση BOLM...
reader insider