Πέραμα: Νεκρός 47χρονος εργάτης σε δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέραμα: Νεκρός 47χρονος εργάτης σε δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη
Ένας 47χρονος εργάτης έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και νοσηλεύεται επίσης στο Τζάνειο, ενώ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Νεκρός είναι ο 47χρονος χειριστής του γερανοφόρου οχήματος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος μετά από την πτώση ενός έλικα πλοίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο 47χρονος είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 47χρονος χειριστής.

Επίσης ένας 47χρονος εργάτης έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και νοσηλεύεται επίσης στο Τζάνειο, ενώ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Προτείνει σταθερά οικιακά τιμολόγια, αύξηση στα πάγια και τέλος αποχέτευσης από το 2026

Οι πιο «χρυσές» ομάδες του 2025

Hydra Rock: «Μαζεύει» εγκρίσεις το mega σύνθετο τουριστικό project των 474,6 εκατ. του Γ. Βαρδινογιάννη

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider