Σούνακ για SVB: Οι βρετανικές τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σούνακ για SVB: Οι βρετανικές τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Οι τράπεζές μας είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες, η ρευστότητα είναι ισχυρή», τόνισε ο Σούνακ στο ITV κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Η Βρετανία έχει επαρκώς κεφαλαιοποιημένες τράπεζες, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, καθησυχάζοντας μαζί με υπουργούς και αξιωματούχους που τόνισαν νωρίτερα ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για συστημικό κίνδυνο μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank.

«Οι τράπεζές μας είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες, η ρευστότητα είναι ισχυρή», τόνισε ο Σούνακ στο ITV κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας και ο υπουργός Οικονομικών δικαίως τοποθετήθηκαν επ' αυτού και κατέστησαν σαφές ότι στην πραγματικότητα οι τράπεζές μας είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και δεν έχουν καμία ανησυχία για συστημικό κίνδυνο».

Photo: @AssociatedPress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός για Όλους: Ανοίγουν οι αιτήσεις για voucher έως 600 ευρώ

Μετά τις φορολογικές δηλώσεις έρχονται οι διασταυρώσεις - Ποιοι κωδικοί ελέγχονται

Το βάρος στις αποζημιώσεις - Η πόρτα της Δόμνας στον Μακάριο - Τα... depon στο κόμμα Καρυστιανού

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider