«Βόμβα» στο Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ δωροδόκησε 8 ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Βόμβα» στο Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ δωροδόκησε 8 ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ
Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση στο Twitter στον λογαριασμό του δημοσιογράφου Αμζλάντ Ταχά από το Μπαχρέιν.

Nέα «σύννεφα» σχηματίζονται πάνω από την διοργάνωση του Μουντιάλ 2022 από το Κατάρ, καθώς είδε το φως της δημοσιότητας βαρυσήμαντη καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού παικτών αντίπαλης ομάδας από την διοργανώτρια χώρα.

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση στο Twitter στον λογαριασμό του Αμζλάντ Ταχά από το Μπαχρέιν, ο οποίος επιπλέον διατελεί Περιφερειακός Διευθυντής του Βρετανικού κέντρου μελετών και έρευνας Μέσης Aνατολής.

Στην επίμαχη ανάρτηση, ο Ταχά αναφέρει:

«Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε 8 ποδοσφαιριστές του Ισημερινού με 7,4 εκατ. δολάρια προκειμένου να ηττηθούν με 1-0 στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την είδηση επιβεβαιώνουν πέντε πληροφοριοδότες τόσο από το Κατάρ, όσο κι από τον Ισημερινό. Ελπίζουμε πως είναι ψέματα. Ελπίζουμε όμως ότι η κοινοποίηση της πληροφορίας θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA».

Όπως ήταν επόμενο, η δημοσίευση της είδησης, προκάλεσε «ορυμαγδό» στο Twitter αλλά και στα ΜΜΕ του Ισημερινού, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ούτε από το Κατάρ, ούτε από την FIFA.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider