Χώρισε ξανά η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χώρισε ξανά η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος
Η Μακένζι Σκοτ, η πρώην σύζυγος του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, παίρνει διαζύγιο και από τον δεύτερο σύζυγό της, Νταν Τζιούετ, καθηγητή χημείας.

Η Μακένζι Σκοτ, η πρώην σύζυγος του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, παίρνει διαζύγιο και από τον δεύτερο σύζυγό της, Νταν Τζιούετ, καθηγητή χημείας. Σύμφωνα με δημοσιεύμα του The Independent, το όνομα του Τζιούετ αφαιρέθηκε από την ομάδα της Μακένζι με τους βαθύπλουτους που έχουν δεσμευτεί να αφιερώσουν τη μισή περιουσία τους σε δωρεές προτού πεθάνουν. Ο Τζιούετ είχε υποσχεθεί να ενταχθεί στην πρωτοβουλία της Μακένζι όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι στην Καλιφόρνια.

Η Μακένζι αφαίρεσε, επίσης, το όνομα του Τζιούετ από τη βιογραφία της στην Amazon, μετέδωσαν οι New York Times. Ο Τζιούετ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αμφισβήτησε το διαζύγιο ενώ οι όροι διαχωρισμού της περιουσίας συμφωνήθηκαν με ένα συμβόλαιο που δεν δημοσιοποιήθηκε. Τα δικαστικά έγγραφα δεν αποκάλυψαν κάποιο προγαμιαίο σύμφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι η 52χρονη Μακένζι έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τον 58χρονο Μπέζος. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι για 25 χρόνια προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους το 2019. Είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και κατατάσσεται στο νο 39 της Λίστας Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg με περιουσία 28,9 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider