Επανήλθε η κυκλοφορία των τραίνων που είχε διακοπεί λόγω φωτιάς στα Οινόφυτα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επανήλθε η κυκλοφορία των τραίνων που είχε διακοπεί λόγω φωτιάς στα Οινόφυτα
Ο OΣE προχώρησε σε διακοπή ρεύματος της γραμμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:49

Επανήλθε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή με εντολή του ΟΣΕ, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή των Οινοφύτων, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train ΑΕ. Ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις στα IC δρομολόγια και τις ανταποκρίσεις τους.

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή σε χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε βιομηχανική περιοχή και σε σπίτια τα οποία όμως δεν απειλούνται. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider