Πυρκαγιά σε Σπάτα - Υπό έλεγχο στην Ανδρίτσαινα Ηλείας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πυρκαγιά σε Σπάτα - Υπό έλεγχο στην Ανδρίτσαινα Ηλείας
Πυροσβεστική
Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Τελευταία ενημέρωση 20:48

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λιόφυτη στα Σπάτα.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Από την άλλη, οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή Φανάρι Ανδρίτσαινας, στην Ηλεία.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 23 οχήματα, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ μέχρι τη δύση του ήλιου πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσοι εργαζόμενοι «λείπουν» από τα σούπερ μάρκετ

Ο Πούτιν συμφώνησε σε εγγυήσεις ασφαλείας «τύπου ΝΑΤΟ» για την Ουκρανία

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider