Επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε
Αστυνομία
Αγνωστοι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε, σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Άγνωστοι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα μες την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, σημειώθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οικονόμου: Η ελευθερία του λόγου δεν θα πληγεί με τέτοιους τραμπουκισμούς

Την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ξεκαθάρισε ότι «η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα δεν θα πληγεί με τέτοιους τραμπουκισμούς».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«Η επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Ούτε ο ίδιος πρόκειται να καμφθεί, ούτε η ελευθερία του λόγου στην Πατρίδα μας θα πληγεί από τέτοιους τραμπουκισμούς».

«Το μίσος και η βία δεν τρομοκρατούν κανέναν»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης με ανάρτηση του στο twitter καταδίκασε την επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε. Οι τραμπούκοι επιλέγουν να επιτεθούν εναντίον της ελεύθερης έκφρασης. Τασσόμαστε εναντίον αυτών των πράξεων εκφοβισμού. Το μίσος και η βία δεν τρομοκρατούν κανένα» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γαϊτάνης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς η ακρίβεια δίνει πόντους στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Ρεκόρ σπάνε οι τιμές των καυσίμων – Χωρίς ανάσα οι καταναλωτές μέχρι το φθινόπωρο

Τράπεζες: Το «προφίλ» των τιτλοποιήσεων ύψους 49,5 δισ. – Τι προβλέπεται για τις εισπράξεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider