ΗΑΕ: Δύο νεκροί και 120 τραυματίες από έκρηξη στο Αμπού Ντάμπι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΑΕ: Δύο νεκροί και 120 τραυματίες από έκρηξη στο Αμπού Ντάμπι
Δύο νεκροί και 120 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα έξω από εστιατόριο στο Αμπού Ντάμπι.

Δύο νεκροί και 120 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα έξω από εστιατόριο στο Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το δυστύχημα οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι (τοπική ώρα) έξω από εστιατόριο στην περιοχή Χαλιντίγια, προκαλώντας υλικές ζημιές σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Εικόνες από την περιοχή δείχνουν πως από το ωστικό κύμα της έκρηξης έσπασαν τα τζάμια πολλών γειτονικών κτιρίων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider