ΙΣΑ: Πρόταση ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων παροχής ιατρικών υπηρεσιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΙΣΑ: Πρόταση ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων παροχής ιατρικών υπηρεσιών
«Ο ΙΣΑ αναλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες για την στήριξη των μελών του κατά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

Πρόταση ΕΣΠΑ απέστειλε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη o Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Ο ΙΣΑ τονίζει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενταχθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027, για να υποστηριχθούν οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί και οι φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στην πρόταση περιλαμβάνονται δαπάνες για λειτουργικά έξοδα, αμοιβές τρίτων, προβολής, δικτύωσης και συμμετοχής σε εκθέσεις, αγορά και χρηματοδοτική μίσθωση εξοπλισμού, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου, χρηματοδοτική μίσθωση εξοπλισμού ,προμήθεια αναλωσίμων κ.τ.λ.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ αναλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες για την στήριξη των μελών του κατά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Θα αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν για να ενισχυθεί ο ιατρικός κόσμος. Οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί και οι φορείς συνιστούν το δίκτυο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αποτελεί βασικό πυλώνα του συστήματος υγείας και πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα περιθώρια για την υποστήριξή τους.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο ΙΣΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών η δωρεάν περίθαλψη

gazzetta
gazzetta reader insider insider