Ελλάδα
22-10-2021 | 16:09

AVENUE: Ο Οκτώβρης Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

Newsroom
Μοιράσου το
AVENUE: Ο Οκτώβρης Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Το Εμπορικό Κέντρο AVENUE με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης, στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και το έργο που προσφέρει στις γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

 Με μήνυμα το «Μη σταυρώνεις τα χέρια μπροστά στον Καρκίνο του Μαστού» ενθαρρύνει την ευαισθητοποίηση, την προφύλαξη και την ενημέρωση και από τις 19 έως τις 29 Οκτωβρίου σας καλεί στο ισόγειο του AVENUE να γράψετε τη δική σας ευχή για τον Καρκίνο του Μαστού.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να κερδίσουν 1 από τις 30 μαστογραφίες, ευγενική προσφορά του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Πράξις Υγείας» ή δώρα από τα καταστήματα του AVENUE που στηρίζουν κι εκείνα με τη σειρά τους τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

(Τα καταστήματα που συμμετέχουν με δώρα είναι: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MOVE, Prenatal, SEPHORA, DUST+CREAM, Undercolors of Benetton, Νak light, Κομμωτήρια ΜΑΙΚ- ARTISTIC TEAM, MARK AaLEN Opticians).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.