Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας: Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας: Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα
Το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μία γυναίκα και να τραυματιστεί ένας άνδρας.

Τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust, καθώς το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και να τραυματιστεί ένας εκ των σκηνοθετών.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ στο Νέο Μεξικό όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν ήταν ασφαλισμένο με αποτέλεσμα από τα πυρά να τραυματιστεί θανάσιμα η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Χαλίνα Χάτσινς και να τραυματιστεί σοβαρά ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εκτός από πρωταγωνιστής είναι και συμπαραγωγός στη συγκεκριμένη ταινία ενώ εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε πως το δυστύχημα έγινε από πρόβλημα στο όπλο. Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα για τις συνθήκες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν πραγματικά πυρά στο όπλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider