Κακοκαιρία στην Αττική: Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κακοκαιρία στην Αττική: Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ήδη έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους αυτή οι δήμοι Αχαρνών, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Μοσχάτου-Ταύρου, Ηρακλείου, Ελευσίνας.

Η επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική, οδήγησαν την Περιφέρεια στην απόφαση να κλείσει για αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τη διακοπή της λειτουργίας αποφάσισε ο κ. Πατούλης, «για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Τέλος, η περιφέρεια συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Αξίζει να επισημανθεί πως και αύριο αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς επίσης σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 8 έως 9 μποφόρ στα δυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Θηλιά» η ακρίβεια λέει το 72% των Ελλήνων - Αρνητική πρωτιά στην ΕΕ

Κλείνει η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη - Αποχωρεί τον χειμώνα από Χανιά και Ηράκλειο

«Φλερτάρει» με την κινητή τηλεφωνία η ΔΕΗ - Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider