Δικηγόρος Ιωάννας: Ούτε μία συγγνώμη δεν έχει ψελλίσει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δικηγόρος Ιωάννας: Ούτε μία συγγνώμη δεν έχει ψελλίσει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι
Σήμερα συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης.

Σήμερα συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται η διαδικασία να προχωρήσει και στην απολογία της 37χρονης κατηγορουμένης.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής επισημαίνοντας ότι σήμερα θα έχουμε τους τελευταίους μάρτυρες και και ίσως ολοκληρωθεί η ανάγνωση του αποδεικτικού υλικού που αναμένεται να δώσει σημαντικά πράγματα.

Όσον αφορά την Ιωάννα σχολίασε ότι όλες αυτές τις μέρες η ψυχολογία της είναι ευμετάβλητη. «Πότε είναι καλύτερη, πότε χειρότερη. Πήρε και μια μεγάλη δικαίωση, από ηθικής πλευράς, όταν προχθές ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα (σχετικά με το πρόσωπο που προκάλεσε τις εμμονές της κατηγορουμένης)» προσέθεσε. «Αυτό το κορίτσι δεν έφταιξε σε τίποτα και ευτυχώς αυτό ξεκαθαρίστηκε προχθές».

Για την κατηγορούμενη ο κ. Αλεξανδρής τόνισε: «Έχει δείξει μια πολύ σταθερή γραμμή σε ότι θεωρεί ότι τι συμφέρει. Η όλη της στάση πάντως δεν την έχει οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αντιληφθεί το μέγεθος της πράξης της και θα συμπεριφερθεί όπως πρέπει. Ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο δεν έχει ψελλίσει ένα συγγνώμη κοιτάζοντας στα μάτια την Ιωάννα. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το κάνει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων

gazzetta
gazzetta reader insider insider