Υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ανακοίνωσε ο σύμβουλος του ΔΣΑ Αλέξανδρος Μαντζούτσος.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) στις εκλογές της 28ης και 29ης Νοεμβρίου 2021 ανακοίνωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ Αλέξανδρος Μαντζούτσος, ιδρύοντας τον συνδυασμό «Νέα Εκπροσώπηση-Έμπρακτα Δίπλα στον Δικηγόρο».

Ο κ. Μαντζούτσος είναι ο νεότερος υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ, 38 ετών, και και διαθέτει 15ετή εμπειρία, όχι μόνο από την ενασχόλησή του με τα κοινά των δικηγόρων (ΔΣΑ και Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών-ΕΑΝΔΑ) αλλά και ως νομικός σύμβουλος σε φορείς της εκτελεστικής εξουσίας, ενώ υπήρξε συνεργάτης του Γραφείου Τύπου του ΔΣΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του, «ο νέος συνδυασμός έχει ανεξάρτητο, ενωτικό, υπερκομματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλους τους δικηγόρους που μπορούν να υπερβούν τις ιδεολογικές διαφορές για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαντζούτσος είχε διατελέσει και πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών την περίοδο 2015-2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider