LIVE: Η τελετή απονομής για τα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βραβεύονται επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην ανάπτυξη των Eλληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η 2η τελετής απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», που διεξάγεται στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ.

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των ελληνογερμανικών εταιρειών, ενώ στις 20:00 ξεκίνησε η η βράβευση των ελληνικών εταιρειών με διαχρονική πορεία στη χώρα μας.

Στην τελετή, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, βραβεύονται επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην ανάπτυξη των Eλληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Θα βραβευθούν οκτώ εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί, επίσης, τιμητικό βραβείο σε ανώτατο στέλεχος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στο ελληνογερμανικό επιχειρείν.

Να σημειωθεί ότι η περσινή τελετή δεν πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, λόγω της ακύρωσης της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η οποία επήλθε λόγω της επιβαρυμένης υγειονομικής κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία. Στη φετινή εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID19.

Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications, η οποία το 2021 κλείνει 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider