Μαν. Γιουνάιτεντ: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος φιλάθλων στο Όλντ Τράφορντ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαν. Γιουνάιτεντ: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος φιλάθλων στο Όλντ Τράφορντ
Οι θεατές θα πρέπει να αποδείξουν είτε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου είτε πως έχουν αρνητικό τεστ κορονοϊού 48 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως οι φίλαθλοι και οπαδοί που θα θέλουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας θα πρέπει να προσέρχονται σε στοιχεία που να αναφέρουν την κατάσταση εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού.

Η αρχή θα γίνει από τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Νιούκαστλ το ερχόμενο Σάββατο.

Οι θεατές ηλικίας άνω των 18 ετών θα πρέπει να αποδείξουν είτε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου είτε πως έχουν αρνητικό τεστ κορονοϊού 48 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η κίνηση έρχεται καθώς η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει δείξει την πρόθεση της για να καταστήσει υποχρεωτικά τα πιστοποιητικά κατά του κορονοϊού για δημόσια δρώμενα, όπως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, από την 1η Οκτωβρίου.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί αυτήν την εθνική κυβερνητική καθοδήγηση για να διασφαλίσει ότι όλοι οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με ασφάλεια και να προσπαθήσουν να αποφύγουν περαιτέρω περιορισμούς στο μέλλον», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider