Η NN Hellas δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η NN Hellas δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές
Η NN Hellas στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Η NN Hellas στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί τις εξής ενέργειες:

  • Σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea και το Dr Online προσφέρεται από 13 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου πρόσβαση στην εφαρμογή υγείας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές, τις γυναίκες και τους άνδρες του πυροσβεστικού Σώματος και τις εθελόντριες και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με ιατρούς συνεργάτες του Ομίλου Affidea, που παρέχουν συμβουλές υγείας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα και θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 13 Αυγούστου. Όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής “Doctor Online Powered by NN” θα πρέπει να την κατεβάσουν από το Apple Store ή το Google Play στο tablet ή στο κινητό τους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν ως ‘Επίθετο’: Greece και ‘Ημερομηνία Γέννησης’: 10082021. Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο www.nnhellas.gr/anakoinosi.
  • Σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea παρέχεται, σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και έχουν επιλέξει ατομικό ή ομαδικό ασφαλιστήριο πρωτοβάθμιας φροντίδας με την Affidea, κάλυψη της συμμετοχής τους μέχρι 31/12/2021.
  • Επιπλέον των παραπάνω ενεργειών, η ΝΝ Hellas έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι ασφαλισμένοι της στους νομούς Αττικής, Εύβοιας και Ηλείας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές μπορούν, κατόπιν αιτήματός τους, να λάβουν παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλίστρων τους. Ειδικότερα, όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια με ημερομηνία πληρωμής ασφαλίστρων από 1/07/2021 έως 30/9/2021 μπορούν να λάβουν παράταση της προθεσμίας πληρωμής έως 31/1/2022, χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς καμία επίπτωση στην ισχύ τους, μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με το 210 95 06 000.

Η ΝΝ Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεισφοράς.

Photo credit: InTime News Agency

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider