Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας
Αιτία η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή Χράνοι Αρκαδίας

Έκλεισε, λόγω δυσμενών συνθηκών ορατότητας, εξ' αιτίας φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή Χράνοι της Αρκαδίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και συγκεκριμένα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 (ανισόπεδος κόμβος Παραδεισίων) και 210,6 (ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας).

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, στα παρακάτω σημεία:

*Στο 192ο χιλιόμετρο (ημικόμβος Αλφειού) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη- Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

*Στο 210ο χιλιόμετρο (κόμβος Κυπαρισσίας) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider