Σαρηγιάννης: Με τα κορονοπάρτι χαλάμε το καλοκαίρι μας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαρηγιάννης: Με τα κορονοπάρτι χαλάμε το καλοκαίρι μας
O Δ. Σαρηγιάννης τόνισε πως περί τις 15 του μήνα, ανεξάρτητα με το τι έχει γίνει με τα κορονοπάρτι θα είμαστε κάτω από τα 1.000 κρούσματα.

Για το φαινόμενο των κορονοπάρτι και του συνωστισμού 3.000 νέων μίλησε στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννης, τονίζοντας πως «χαλάνε» το καλοκαίρι της χώρας, διατηρώντας ψηλά τη διασπορά των κρουσμάτων.

«Γενικά με τέτοιες συμπεριφορές αυτό που κάνουμε είναι ότι δυσχεραίνουμε το καλοκαίρι μας» είπε ο Δ. Σαρηγιάννης κλειθείς να σχολιάσει για τα φαινόμενα κορωνοπάρτι από φοιτητές

Σε κάθε περίπτωση ο καθηγητής τόνισε πως περί τις 15 του μήνα, ανεξάρτητα με το τι έχει γίνει με τα κορονοπάρτι θα είμαστε κάτω από τα 1.000 κρούσματα, καθώς η επίδραση τους δεν θα έχει αποτυπωθεί ακόμη στα, μέχρι εκείνη την φάση, στοιχεία.

Εντούτοις, με φαινόμενα όπως ο συνωστισμός 3.000 νέων που επιδίδονται σε πάρτυ είναι εξαιρετικά πιθανή η ανάσχεση της πτώσης, δεδομένου ότι και το ποσοστό εμβολιασμών δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο παραδέχτηκε ο κος Σαρηγιάννης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κορονοϊός: Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για τα πιθανά μελλοντικά ενισχυτικά εμβόλια

gazzetta
gazzetta reader insider insider