Β. Κορκίδης για «self rapid test»: Πρώτο σοβαρό βήμα προς την «επόμενη ημέρα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Β. Κορκίδης για «self rapid test»: Πρώτο σοβαρό βήμα προς την «επόμενη ημέρα»
Ένα πρώτο σοβαρό βήμα προς την «επόμενη ημέρα» χαρακτήρισε την καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self tests και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου, ο πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ, Βασίλης Κορκίδης. 

Ένα πρώτο σοβαρό βήμα προς την «επόμενη ημέρα» χαρακτήρισε την καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self tests και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου, ο πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ, Βασίλης Κορκίδης.

Ειδικότερα, δήλωσε:

«Η καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self tests και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου είναι ένα πρώτο σοβαρό βήμα προς την "επόμενη ημέρα". Την ημέρα που πλέον δεν θα χρειαστεί το λιανεμπόριο να υποστεί τα όσα υπέστη εξ αιτίας της πανδημίας. Άξιο υπενθύμισης το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, τα όποια μέτρα προστασίας προτάθηκαν από τους λοιμωξιολόγους και υιοθετήθηκαν από την πολιτεία, ακολουθήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια από το λιανεμπόριο που αναμένει την δική του "ανάσταση". Θέλουμε το λιανεμπόριο να λειτουργήσει με ασφάλεια ενώ, παράλληλα, ευελπιστούμε στη σταδιακή, αλλά γρηγορότερη, χαλάρωση των μέτρων, με παράλληλη επιτάχυνση των εμβολιασμών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider