Νοσοκομείο Λαμίας: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κουφοντίνας - Εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νοσοκομείο Λαμίας: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κουφοντίνας - Εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια
Επιδείνωση της υγείας του κρατούμενου για τη δράση της 17 Νοέμβρη-

Νεώτερη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του νοσοκομείου. Η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του διοικητή του νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: «Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider