Διαμαρτυρία καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Διαμαρτυρία καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού

Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Μπουμπουλίνας από ηθοποιούς του ΣΕΗ και εργαζόμενους στον οπτικοακουστικό χώρο, ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

«Σήμερα υπάρχει μια αυθόρμητη προσέλευση έξω από το ΥΠΠΟ, ανθρώπων που ζητάμε την αξιοπρέπεια του χώρου μας, ζητάμε, όπως γράφει το τεράστιο πανώ μας "Μενδώνη παραιτήσου"» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, (ΠΟΘΑ) Κώστας Κεχαγιόγλου.

«Ζητάμε», συνεχίζει ο ίδιος, «να υπάρχει υψηλή προστασία νομική και ηθική, για όσους αποφασίζουν να καταγγείλουν φαινόμενα καταχρηστικής συμπεριφοράς, κακοποιητικές πράξεις, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει. Η υπουργός Πολιτισμού και ο πρωθυπουργός ολιγώρησαν».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καταθέτει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα για την υπόθεση καταγγελιών «σεξουαλικής βίας» στο θέατρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το Ισραήλ και ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν - Διεξάγουμε μαζική επιχείρηση δηλώνει ο Τραμπ

Τράπεζες: «Χρυσώνουν» τους μετόχους με 2,82 δισ. ευρώ από κέρδη του 2025

Αυξήσεις έως 120 ευρώ το μήνα και αναδρομικά για 5.500 απόστρατους - Τι αλλάζει στις συντάξεις των ενστόλων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider