Η Warner Bross μεταφέρει για το 2022 την πρεμιέρα του νέου Batman (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Warner Bross μεταφέρει για το 2022 την πρεμιέρα του νέου Batman (vid)
Τη Δευτέρα η Warner Bros. ανακοίνωσε τη μεταφορά των γυρισμάτων και της πρεμιέρας σε μια σειρά από πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως το «Dune» και το «The Batman».

Περισσότερες από 500 κινηματογραφικές αίθουσες πρόκειται για κλείσουν τις πόρτες τους αυτό το Σαββατοκύριακο, βάζοντας στον «πάγο» τη βιομηχανία του σινεμά, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως.

Τη Δευτέρα η Warner Bros. ανακοίνωσε τη μεταφορά των γυρισμάτων και της πρεμιέρας σε μια σειρά από πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως το «Dune» και το «The Batman».

Σύμφωνα με το CNBC, ειδικά στην περίπτωση του Batman, η αλλαγή στο πρόγραμμα ίσως και να αποτελεί «μάνα εξ ουρανού» καθώς ήδη είχαν προβλήματα με την παραγωγή της ταινίας. Συγκεκριμένα, η παραγωγή είχε σταματήσει - για πρώτη φορά - την Άνοιξη με το ξεκίνημα της πανδημίας του κορονοϊού, και ακόμα μια φορά το Σεπτέμβριο, όταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον, διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊός.

Δείτε το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει:

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέα «βουτιά» στο Χρηματιστήριο της Αθήνας - Εξαϋλώθηκαν τα φετινά κέρδη του Γενικού Δείκτη

Μέση Ανατολή: Στο συρτάρι τρία μέτρα για την ακρίβεια

Πρωτοβουλία αυτοπεποίθησης από Αθήνα για την προστασία της Κύπρου - Και η Ελλάδα στο πυρηνικό πρόγραμμα της Γαλλίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider