Πόσο κοστίζει να «κλείσετε» ολόκληρο ξενοδοχείο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πόσο κοστίζει να «κλείσετε» ολόκληρο ξενοδοχείο
Ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο τη δυνατότητα σε όσους έχουν οικονομική άνεση να «κλείσουν» όλες τις εγκαταστάσεις προκειμένου να νιώθουν ασφάλεια στις διακοπές τους εν μέσω πανδημίας.

Μια νέα τάση αναδύεται διεθνώς μέσα στην πανδημία για όσους έχουν οικονομική άνεση, θέλουν να κάνουν διακοπές και παράλληλα να νιώθουν ότι δεν κινδυνεύουν από κρούσματα κορονοϊου.

Σύμφωνα με το cnbc, το φετινό καλοκαίρι κάποιοι επιλέγουν να ενοικιάσουν όχι ένα πολυτελές δωμάτιο ή μία σουίτα αλλά ολόκληρο το ξενοδοχείο, έχοντας όλους τους χώρους διαθέσιμους αποκλειστικά για τους ίδιους και την παρέα τους.

Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχούν εάν στο διπλανό δωμάτιο βρίσκεται κάποιο ύποπτο κρούσμα, ούτε για τα μέτρα προστασίας.

Αυτά είναι τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Το νησί Felicité βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές  Αεροδρόμιο των Σεϋχελλών. Μπορεί να γίνει κράτηση στο ξενοδοχείο για τη διαμονή έως και 20 ατόμων για μία εβδομάδα.

Το νησί μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος, διαθέτει 30 βίλες ενός και δύο υπνοδωματίων και δύο απομονωμένες κατοικίες. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα, πρόσβαση σε εγκαταστάσεις και διάφορες δραστηριότητες.

Η κράτηση για τις 134 βίλες και εγκαταστάσεις και στα δύο νησιά κοστίζει 130.000 δολάρια τη νύχτα. Η τιμή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, όλα τα γεύματα, προσωπικό μπάτλερ, θαλάσσια σπορ, σέρφινγκ.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα για κράτηση σε 30 βίλες για περίπου 65 ενήλικες με 40.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Μικρότερα γκρουπ μπορούν να νοικιάσουν το Naladhu Private Islandκαι συγκεκριμένα 50 επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για 20 κατοικίες, όλες με ιδιωτικές πισίνες  έναντι 35.000 δολαρίων ανά διανυκτέρευση (για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις).

Το ιδιωτικό νησί διαθέτει 7 βίλες εκ των οποίων οι 6 στην παραλία, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 18 άτομα. Η κάθε βίλα έχει δική της αποβάθρα, πισίνα, υπηρεσία μπάτλερ και ιδιωτική παραλία.

Η τιμή των 14.995 δολαρίων, ισχύει για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο καθώς την άνοιξη και τα Χριστούγεννα είναι ακριβότερη ενώ περιλαμβάνει όλα τα γεύματα, τα περισσότερα ποτά, μεταφορά με σκάφος και δραστηριότητες όπως ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και χρήση ιστιοφόρου.

Στο μεσαιωνικό ιρλανδικό κάστρο 840 ετών, μπορεί να κάνει κράτηση μία ομάδα 26 επισκεπτών για να διανυκτερεύσει στα 11 υπνοδωμάτια και τις σουίτες.

Βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου και διαθέτει μεταξύ άλλων έναν υπέροχο κήπο με τριανταφυλλιές, μεγάλο σαλόνι, αυλή, χώρο για ιππασία, τοξοβολία, πισίνα και γήπεδο γκολφ.

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση στο κάστρο έχουν όλο το προσωπικό στη διάθεσή τους και έχουν απόλυτη ιδιωτικότητα στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

13:01

MASTER MIND: Ποτέ η συγκέντρωση, η μνήμη και η πνευματική απόδοση δεν ήταν τόσο άμεσες και εξελιγμένες. Τώρα σε εξελιγμένο spray από τα Freeze Vitamins!

12:59

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός του φθινοπώρου οι δίκες των τεσσάρων κατηγορούμενων βουλευτών

12:58

Πειραιάς: Συναγερμός για διαρροή αερίου σε βενζινάδικο - Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες

12:49

Αύξηση 2,8% στις αφίξεις σε τουριστικά καταλύματα το 2025

12:37

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου λόγω των σημερινών υψηλών θερμοκρασιών

12:36

Το σπίτι που γεννήθηκε ο Χίτλερ έγινε αστυνομικό τμήμα

12:33

Alpha Bank: Περιοδεία Ψάλτη στην Κ. Μακεδονία - Επιχειρηματικότητα και παιδεία στο επίκεντρο

12:32

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κορυφώνεται ο καύσωνας - Θερμοκρασίες ως 43°C αλλά και καταιγίδες

12:28

Μαρινάκης: «Πρωθυπουργούς εκλέγουν οι πολίτες, όχι όσοι επεξεργάζονται σενάρια σε γραφεία»

12:07

Βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος μεταξύ των CEOs στο β' τρίμηνο του 2026

12:02

Χατζηδάκης για την αγορά καυσίμων: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

11:57

ΔΝΤ: Ανθεκτική η γαλλική οικονομία, αλλά οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επιβαρύνουν τον πληθωρισμό

11:53

Banco Santander: Κέρδη 3,52 δισ. ευρώ το β' τρίμηνο

11:46

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βασίλης Κόκκαλης

11:32

Σε δημόσια διαβούλευση νέα Τεχνική Οδηγία ΤΕΕ για λιθόστρωτα μονοπάτια σε ορεινή και νησιωτική Ελλάδα

11:24

Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά περνούν πολλά χρόνια με προβλήματα υγείας - Τα στοιχεία για την Ελλάδα

11:19

Ο νεοδιορισμένος Μπέρναμ δεσμεύεται να επιβάλει πλαφόν στην τιμή του εισιτηρίου λεωφορείου

11:18

Ράλι άνω του 4% για το πετρέλαιο μετά τα νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

11:14

Χρηματιστήριο: Εναλλαγές προσήμου εκατέρωθεν των 2.500 μονάδων

11:08

Μικτές τάσεις στις ευρωαγορές

11:07

Τράπεζες: «Με το πόδι στο γκάζι» η πιστωτική επέκταση

10:53

ΕΕ: Ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων ανά 60 χλμ. στο 79% του βασικού οδικού δικτύου

10:50

Βουλή: Διακομματική στήριξη στη ρύθμιση για την κατάργηση των περικοπών των συντάξεων χηρείας

10:43

Aktor: Οι προσφορές υπό των 11,25 ευρώ στην ΑΜΚ δεν θα ληφθούν υπόψη

10:27

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα

10:26

Στην ολομέλεια της Βουλής η Κύρωση Σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

10:24

Επιστολή ΕΒΕΠ στον Πρωθυπουργό για τις προτεραιότητες της επιχειρηματικότητας ενόψει ΔΕΘ

10:22

Μαμντάνι: Οι αρχές της Νέας Υόρκης δεν έχουν τη νομική δικαιοδοσία να συλλάβουν τον Νετανιάχου

10:20

ΔΥΠΑ: Σχεδόν 48.000 ωφελούμενοι από προγράμματα απασχόλησης στην Πελοπόννησο

10:06

Επιτόκια ευρωπαϊκού επιπέδου από τη Snappi


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider