Ειδήσεις | Διεθνή
09-06-2019 | 10:57

Πόσο κοστίζει ένα σπίτι 140 τετραγωνικών στις ΗΠΑ

Μοιράσου το
Πόσο κοστίζει ένα σπίτι 140 τετραγωνικών στις ΗΠΑ

Τι να περιμένεις αν ψάχνεις σπίτι στις πιο ακριβές πόλεις των ΗΠΑ.

Ένα σπίτι των 140 τμ μπορεί να είναι προσιτό να το αγοράσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αρκεί να... μην βρίσκεται σε μία από τις παρακάτω περιοχές.

Και αυτό γιατί όπως θα αντιληφθεί κάποιος, είναι πολύ διαφορετική η τιμή ενός σπιτιού 140 τμ στα Σεπόλια. ακόμη και στη Γλυφάδα σε σχέση με τη Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο.

Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχει και το businessinsider.com το οποίο παρουσιάζει τις τιμές για ένα σπίτι 140 τ.μ. στις πιο ακριβές πόλεις των ΗΠΑ.

Η πόλη με την περίεργη ομίχλη που δημιουργεί καθημερινά μια ατμόσφαιρα μυστηρίου είναι η πιο ακριβή των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα μεγάλο σπίτι (των 140 τμ) στο Σαν Φρανσίσκο κοστίζει 1.200.000 δολάρια

To Σαν Χοσέ είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία της Καλιφόρνιας και η δέκατη μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Θεωρείται μία από τις πιο ζωντανές περιοχές των ΗΠΑ. Ένα σπίτι 140 τμ κοστίζει 855.000 δολάρια.

Το Σιάτλ είναι κτισμένο στην ακτή του όρμου Έλιοτ μέσα στον Πάτζετ Σάουντ (μια στενή λωρίδα του Ειρηνικού ωκεανού που εισχωρεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον). Αν δεν θέλει να μείνει κάποιος ... άγρυπνος στο Σιάτλ, θα πρέπει να πληρώσει 689.000 δολάρια για να αγοράσει ένα σπίτι 140 τμ (και να κοιμηθεί σε αυτό).

Η Νέα Υόρκη είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών και ένας από τους πιο πυκνοκατοικημένους αστικούς οικισμούς στον κόσμο. Ένα σπίτι των 140 τμ κοστίζει 625.000 δολάρια.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών από άποψη πληθυσμού, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτιστικά επιστημονικά και ψυχαγωγικά κέντρα του κόσμου έχει τσουχτερές τιμές στα ακίνητα. Η μέση τιμή για ένα σπίτι των 140 τμ κυμαίνεται στα 588.000 δολάρια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.