Αυτοί είναι οι 8 καλύτεροι εργοδότες στη Βρετανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 8 καλύτεροι εργοδότες στη Βρετανία
Μια αμερικανική εταιρεία «νίκησε» στην κατάταξη μερικές από τις μεγαλύτερες βρετανικές εταιρείες.

Μερικές από τις πιο διάσημες εταιρείες του κόσμου βρίσκονται στη λίστα του LinkedIn, με τους κορυφαίους εργοδότες στη Βρετανία, για το 2018.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο φαίνεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στους εργοδότες στη Βρετανία, αλλά δεν είναι όλες βρετανικές. Ονόματα όπως η Amazon και η JP Morgan φαίνεται έχουν εισχωρήσει για τα καλά και μάλιστα έχουν ανέβει σε υψηλότερες θέσεις, σε σχέση με την ίδια λίστα του 2017.

Δείτε εδώ ποιες είναι οι 8 καλύτερες εταιρείες για τις οποίες μπορεί να δουλέψει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους καλύτερους εργοδότες για το 2018 στη Βρετανία βρέθηκε η Amazon.

Ο αμερικανικός κολοσσός έχει επενδύσει δισεκατομμύρια για τις επιχειρήσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο για τα γραφεία στο Λονδίνο, όσο και για τις εγκαταστάσεις του σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα οι Βρετανοί που δουλεύουν για την Amazon έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στο πρόγραμμα «Career Choice», με το οποίο έχουν προπληρωμένο το 95% των διδάκτρων σε εκπαιδευτικά προγράμματα της επιλογής τους, σε αντικείμενο υψηλής ζήτησης.

Από την έκτη θέση το 2017, η JP Morgan βρέθηκε στην 2η το 2018 και θεωρείται ένας από τους πιο έμπιστους εργοδότες για τους Βρετανούς.

Από τους βασικούς λόγους που οι Βρετανοί θέλουν να εργαστούν στη JP Morgan είναι οι παροχές που προσφέρει ο επενδυτικός κολοσσός στους εργαζομένους του. Σε αυτές περιλαμβάνονται παροχές υγείας, ευελιξία στην εργασία από πλευράς ωραρίου και τοποθεσίας, καθώς και διεξοδικό σχέδιο ασφάλισης και συνταξιοδότησης.

 

Από την ίδρυση της το 1869 η Sainsbury’s έχει ένα στόχο: Να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο λιανεμπόριο.

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα φαγητού και άλλων ειδών, ενώ περιλαμβάνει brands όπως η Argos, η Habitat και πολλά άλλα.

Σκοπός της GlaxoSmithKline είναι να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών που πρωτοπορούν στον χώρο της υγείας και για αυτό το 2017 επενδύσε σχεδόν 4 δισ. λίρες στην έρευνα.

Η πολυεθνική έχει τρία βασικά αντικείμενα επιχειρήσεων, τα εμβόλια, τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τα προϊόντα υγείας καθημερινής χρήσης.

Στη Βρετανία η Bupa θεωρείται μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και παρόχους υπηρεσιών υγείας, οπότε οι υποψήφιοι που θέλουν να εργαστούν για εκείνη, πρέπει να πληρούν τα υψηλά standards που θέτει.

Η Bupa θέλει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίδας για τους καταναλωτές.

 

Για την JLL η «φιλοδοξία» είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός καλού εργαζόμενου, για να προσελκύσει εξίσου «φιλόδοξους» πελάτες. Χαρακτηριστικό είναι πως το χαρτοφυλάκιο της γνωστής κτηματομεσιτικής εταιρείας περιλαμβάνει από start ups μέχρι πολυεθνικές.

Όταν η εταιρεία πραγματοποιεί προσλήψεις, ακολουθεί μια διαδικασία τριών σημείων, για να δείξει στους υποψήφιους εργαζόμενους τι να περιμένουν, αν θέλουν να γίνουν μέρος της.

Η Barclays κατάφερε σε ένα μόλις χρόνο να ανέβει από την 13η θέση στην 7η.

Παρότι τα χρηματοπιστωτικά αποτελούν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων του τραπεζικού ομίλου, ο ίδιος απασχολεί προσωπικό σε διάφορους τομείς, όπως είναι οι πωλήσεις, η τεχνολογία και η έρευνα.

Με δραστηριότητες σε περισσότερες από 70 χώρες, η βρετανική BP χρειάζεται ένα εργατικό δυναμικό που θα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα, ανά πάσα στιγμή, στους καταναλωτές της σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Λονδίνο και απασχολεί άμεσα περισσότερους από 16.000 εργαζομένους, ενώ φέρεται να συνεισφέρει περισσότερα από 5,5 δισ. λίρες στο ΑΕΠ της Βρετανίας.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:38

Αραγτσί: Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ουρανίου ακόμα και σε περίπτωση «πολέμου»

11:31

Ξένοι επενδυτές: Ρεκόρ συμμετοχής 69% στην κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών

11:21

Θεοδωρικάκος: Νέο αναπτυξιακό καθεστώς με 150 εκατ. ευρω για ΑΙ και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

11:12

UBS: Η τράπεζα της Γκισλέιν Μάξγουελ ύστερα από την καταδίκη του Τζέφρι Έπστιν

10:47

Μητσοτάκης: Εντός Μαρτίου η τελική εισήγηση της Συνταγματικής Αναθεώρησης

10:40

Ακίνητα: Γιατί οι υποδομές καθορίζουν την αξία των ακινήτων και το μέλλον των πόλεων

10:21

Χατζηδάκης: Η μάχη με το βαθύ κράτος είναι συνεχής, δεν θα λογαριάσουμε το πολιτικό κόστος

10:10

Φρένο χρέους: Πώς κατοχυρώθηκε συνταγματικά σε Γερμανία - Ελβετία αυξάνοντας την δημοσιονομική αξιοπιστία

09:56

Γερμανία: Ένας στους δύο Γερμανούς τάσσεται υπέρ της παροχής μεγαλύτερης βοήθειας στην Ουκρανία

09:50

Δωδεκάμηνος τουρισμός: Ποιοι προορισμοί παίρνουν προβάδισμα στην Ελλάδα

09:35

Τι αλλάζει στους καθαρισμούς των οικοπέδων με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»

09:15

Δήμας: Δύο κομβικές παρεμβάσεις στις οδικές υποδομές της Αττικής

09:00

Ορεινή Αρκαδία: Οι εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε στο Μαίναλο

08:56

Washington Post: Παραιτήθηκε ο CEO Γουίλ Λιούις μετά τις μαζικές απολύσεις στην εφημερίδα

08:42

Νέο gov.gr: Από σημείο αναφοράς σε έξυπνο εργαλείο

08:27

Γιατί τα smart buildings κερδίζουν έδαφος στα εταιρικά γραφεία της Ελλάδας

08:21

Πρόσληψη 1.490 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μισθό από 5.010 ευρώ

08:14

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Μιλάνου: Αναζητώντας τη χαμένη μαγεία - Κοντά στα 6 δισ. ευρώ το συνολικό κόστος

08:09

Αγρο-φωτοβολταϊκά: Από Μάρτιο οι αιτήσεις – «Ζεστοί» οι παραγωγοί

08:00

Από το «no hire - no fire» στο κύμα απολύσεων στην Ελλάδα το β' εξάμηνο 2025

23:58

Σαουδική Αραβία: Ανακοίνωσε μεγάλες επενδύσεις στη Συρία

23:35

Αλγερία: Ενεργοποίησε τη διαδικασία ακύρωσης της συμφωνίας αεροπορικών υπηρεσιών με το Αμπού Ντάμπι

23:16

Λασίθι: Τρεις συλλήψεις για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών

22:49

Ουκρανία: Τα πυρηνικά εργοστάσια μείωσαν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

22:17

Ηράκλειο: Σύλληψη 30χρονου που είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης και δενδρύλλια

22:16

Ρωσία: Δύο ύποπτοι στην απόπειρα δολοφονίας υψηλόβαθμου Ρώσου στρατιωτικού «θα ανακριθούν σύντομα»

21:18

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 66χρονος με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά

21:00

Σκάνδαλο Έπστιν: Ο Ζακ Λανγκ παραιτήθηκε από το Ινστιτούτο του Αραβικού Κόσμου

20:45

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για το νέο όνομα του κόμματος

20:39

Χίος: Παιδιά με πολλαπλά κατάγματα που τραυματίστηκαν στο τραγικό ναυάγιο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων

gazzetta
gazzetta reader insider insider