Αυτοί είναι οι 8 καλύτεροι εργοδότες στη Βρετανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 8 καλύτεροι εργοδότες στη Βρετανία
Μια αμερικανική εταιρεία «νίκησε» στην κατάταξη μερικές από τις μεγαλύτερες βρετανικές εταιρείες.

Μερικές από τις πιο διάσημες εταιρείες του κόσμου βρίσκονται στη λίστα του LinkedIn, με τους κορυφαίους εργοδότες στη Βρετανία, για το 2018.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο φαίνεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στους εργοδότες στη Βρετανία, αλλά δεν είναι όλες βρετανικές. Ονόματα όπως η Amazon και η JP Morgan φαίνεται έχουν εισχωρήσει για τα καλά και μάλιστα έχουν ανέβει σε υψηλότερες θέσεις, σε σχέση με την ίδια λίστα του 2017.

Δείτε εδώ ποιες είναι οι 8 καλύτερες εταιρείες για τις οποίες μπορεί να δουλέψει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους καλύτερους εργοδότες για το 2018 στη Βρετανία βρέθηκε η Amazon.

Ο αμερικανικός κολοσσός έχει επενδύσει δισεκατομμύρια για τις επιχειρήσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο για τα γραφεία στο Λονδίνο, όσο και για τις εγκαταστάσεις του σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα οι Βρετανοί που δουλεύουν για την Amazon έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στο πρόγραμμα «Career Choice», με το οποίο έχουν προπληρωμένο το 95% των διδάκτρων σε εκπαιδευτικά προγράμματα της επιλογής τους, σε αντικείμενο υψηλής ζήτησης.

Από την έκτη θέση το 2017, η JP Morgan βρέθηκε στην 2η το 2018 και θεωρείται ένας από τους πιο έμπιστους εργοδότες για τους Βρετανούς.

Από τους βασικούς λόγους που οι Βρετανοί θέλουν να εργαστούν στη JP Morgan είναι οι παροχές που προσφέρει ο επενδυτικός κολοσσός στους εργαζομένους του. Σε αυτές περιλαμβάνονται παροχές υγείας, ευελιξία στην εργασία από πλευράς ωραρίου και τοποθεσίας, καθώς και διεξοδικό σχέδιο ασφάλισης και συνταξιοδότησης.

 

Από την ίδρυση της το 1869 η Sainsbury’s έχει ένα στόχο: Να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο λιανεμπόριο.

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα φαγητού και άλλων ειδών, ενώ περιλαμβάνει brands όπως η Argos, η Habitat και πολλά άλλα.

Σκοπός της GlaxoSmithKline είναι να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών που πρωτοπορούν στον χώρο της υγείας και για αυτό το 2017 επενδύσε σχεδόν 4 δισ. λίρες στην έρευνα.

Η πολυεθνική έχει τρία βασικά αντικείμενα επιχειρήσεων, τα εμβόλια, τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τα προϊόντα υγείας καθημερινής χρήσης.

Στη Βρετανία η Bupa θεωρείται μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και παρόχους υπηρεσιών υγείας, οπότε οι υποψήφιοι που θέλουν να εργαστούν για εκείνη, πρέπει να πληρούν τα υψηλά standards που θέτει.

Η Bupa θέλει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίδας για τους καταναλωτές.

 

Για την JLL η «φιλοδοξία» είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός καλού εργαζόμενου, για να προσελκύσει εξίσου «φιλόδοξους» πελάτες. Χαρακτηριστικό είναι πως το χαρτοφυλάκιο της γνωστής κτηματομεσιτικής εταιρείας περιλαμβάνει από start ups μέχρι πολυεθνικές.

Όταν η εταιρεία πραγματοποιεί προσλήψεις, ακολουθεί μια διαδικασία τριών σημείων, για να δείξει στους υποψήφιους εργαζόμενους τι να περιμένουν, αν θέλουν να γίνουν μέρος της.

Η Barclays κατάφερε σε ένα μόλις χρόνο να ανέβει από την 13η θέση στην 7η.

Παρότι τα χρηματοπιστωτικά αποτελούν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων του τραπεζικού ομίλου, ο ίδιος απασχολεί προσωπικό σε διάφορους τομείς, όπως είναι οι πωλήσεις, η τεχνολογία και η έρευνα.

Με δραστηριότητες σε περισσότερες από 70 χώρες, η βρετανική BP χρειάζεται ένα εργατικό δυναμικό που θα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα, ανά πάσα στιγμή, στους καταναλωτές της σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Λονδίνο και απασχολεί άμεσα περισσότερους από 16.000 εργαζομένους, ενώ φέρεται να συνεισφέρει περισσότερα από 5,5 δισ. λίρες στο ΑΕΠ της Βρετανίας.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:24

Μικρή πτώση για το πετρέλαιο λόγω ανησυχιών για υπερπροσφορά

22:12

Δεκάδες μετανάστες εισήλθαν στην Πολωνία μέσω κρυφής σήραγγας με τη Λευκορωσία

21:55

Γαλλία: Εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ για την Ουκρανία πριν γίνουν διαπραγματεύσεις για το εδαφικό

21:42

Συνάντηση Πιερρακάκη - Κόστα: Σταθερότητα, ανάπτυξη, ανθεκτικότητα οι προτεραιότητες

21:28

«Βουτιά» 3% για το ασήμι μετά το ρεκόρ - Σε υψηλό επτά εβδομάδων ο χρυσός

21:14

Ο Τραμπ λέει ότι Καμπότζη και Ταϊλάνδη συμφώνησαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες

20:59

Πιερρακάκης: Ο προϋπολογισμός του 2026 είναι το θεμέλιο της επόμενης φάσης

20:54

ΕΕ: «Παγώνουν» επ' αόριστον τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους 210 δισ. ευρώ

20:42

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι έπληξε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ρωσίας

20:32

Μαρινάκης και Αγγελικούση στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας

20:19

Ουκρανία: Η ένταξη στην ΕΕ από το 2027 προβλέπεται στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

20:08

Τουρκία: Ξεκινά στις 9 Μαρτίου η δίκη του Ιμάμογλου για διαφθορά

20:02

Η νέα στρατηγική ασφάλειας των ΗΠΑ: Ιδεολογικές εμμονές και διεθνείς κίνδυνοι

19:48

Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα πρωτοπορεί στη βιώσιμη αεροπορική ανάπτυξη

19:35

ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα - Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια

19:26

Ισπανία: Επικρίσεις στους Σοσιαλιστές για τον χειρισμό καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης

19:20

Ουκρανία: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο έφθασαν τους 155.368 νεκρούς

19:09

Κλιμακώνουν οι αγρότες: Κλειστή η Αθηνών - Θεσσαλονίκης στη Νίκαια, αύριο η κρίσιμη σύσκεψη

19:06

Συνάντηση Μητσοτάκη με την απεσταλμένη ΟΗΕ για την Κύπρο

18:53

Πτωτικό κλείσιμο στις ευρωαγορές με το focus σε νέα μάκρο

18:45

Q&R: ΑΜΚ με μετρητά ύψους 2,249 εκατ. ευρώ - Στα 1,10 ευρώ οι νέες μετοχές

18:32

Τζιτζικώστας: Το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο στην Ελλάδα

18:19

ΧΑ: «Μαγνήτης» για τον Γενικό Δείκτη οι 2.100 μονάδες

18:16

Φίτσο για Ουκρανία: Δεν θα υποστηρίξω τίποτα - Ας καθίσουμε στις Βρυξέλλες και Πρωτοχρονιά

18:12

ΥΠΑΑΤ: 96 εκατ. ευρώ για μείωση αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες

18:08

AS Company: Διανομή έκτακτου μερίσματος 0,06 ευρώ/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

18:06

Τουρκικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο επλήγη από πύραυλο σε λιμάνι της Οδησσού

18:05

Ο πιο ατάραχος άνθρωπος στο δωμάτιο για το τρίγωνο Netflix, Warner Bros και Paramount

17:58

Τηλεφωνική επικοινωνία Κόστα με ηγέτες της ΕΕ για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

17:49

Μαρινάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε να παίξει το παιχνίδι «της κουμπάρας ή της κουμπαριάς ή του κουμπάρου»

gazzetta
gazzetta reader insider insider