Κρυπτονομίσματα
07-10-2021 | 12:18

Shiba Inu: Συνεχίζεται η άνοδος - Με 367% σε μία εβδομάδα, είναι πλέον το 12ο crypto

Newsroom
Μοιράσου το
Shiba Inu: Συνεχίζεται η άνοδος - Με 367% σε μία εβδομάδα, είναι πλέον το 12ο crypto
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Συνεχίζει να ανεβαίνει το Shiba Inu, ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε μόλις πέρυσι, αφότου ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter για το κουτάβι του.

Το SHIB αυξήθηκε περισσότερο από 70% τις τελευταίες 24 ώρες ξεπερνώντας τα Litecoin και Avalanche για να γίνει το 12ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση, σύμφωνα με το CoinGecko.

Η ανοδική κίνηση έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Μασκ ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του κουταβιού του, Floki. Το SHIB, το οποίο χρησιμοποιεί ένα meme ενός σκύλου της Ιαπωνικής ράτσας Shiba Inu αυξήθηκε περίπου 367% τις τελευταίες επτά ημέρες εν μέσω ενθουσιασμού για αυτήν την δημοσίευση.

Εικόνα

Το άλμα έρχεται ταυτόχρονα με μια άνοδο στην  ευρύτερη αγορά crypto. Το Bitcoin αυξήθηκε περίπου 30% τις τελευταίες επτά ημέρες και διαπραγματεύτηκε περί τα 55.000 δολαρίων, ενώ το δεύτερο τη τάξει Ether κέρδισε επίσης.

Το Shiba Inu ιδρύθηκε από ένα ανώνυμο πρόσωπο με το όνομα Ryoshi πέρυσι και ο ιστότοπος του νομίσματος αναφέρεται ως «ένα αποκεντρωμένο meme token που εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό οικοσύστημα».

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: Άλμα 216% για το Shiba Inu μέσα σε μια εβδομάδα