Ο Τομ Χανκς πουλάει το παλιό του Toyota Land Cruiser

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Τομ Χανκς πουλάει το παλιό του Toyota Land Cruiser
Παρά τα 41 χρόνια του το αγαπημένο Toyota FJ40 Land Cruiser του Τομ Χανκς δημοπρατείται με τιμή εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, από τον οίκο Bonhams.

Η υπογραφή του Τομ Χανκς στο εσωτερικό του Toyota FJ40 Land Cruiser των εικόνων, έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον -και την τιμή- του γηραιού, από το 1980, μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα ο οίκος δημοπρασιών Bonhams, που βγάζει στο σφυρί το αγαπημένο 4Χ4 του Χανκς, ζητά έως και 110.000 ευρώ, τη στιγμή που αντίστοιχα μοντέλα στην Ευρώπη, σε άριστη κατάσταση, δεν ξεπερνούν σε κόστος τα 40.000 ευρώ.

Μάλιστα, το Land Cruiser του Χανκς έχει δεχτεί μια σειρά τροποποιήσεων, πιστοποιημένων όμως από το ΚΤΕΟ της πολιτείας της Καλιφόρνια. Πιο σημαντική από αυτές είναι η τοποθέτηση ενός Vortec V6 κινητήρα της General Motors ισχύος 180 ίππων, αντί του αρχικού εξακύλινδρου εν σειρά 3.9 λίτρων, που απέδιδε 125 ίππους, μαζί με το αντίστοιχο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Επίσης το αυτοκίνητο έχει τροποποιημένες αναρτήσεις με αμορτισέρ και ελατήρια της Old Man Emu, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί καθίσματα της Porsche εμπρός και σύστημα κλιματισμού. Το πιο σημαντικό «έξτρα» αποτελεί προφανώς η ιδιόχειρη υπογραφή του Τομ Χανκς στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, που ανεβάζει περίπου τρεις φορές την αξία του αυτοκινήτου.

Αν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο Toyota Land Cruiser και θέλετε να έρθει στην Ελλάδα, την οποία τόσο αγαπάει ο ηθοποιός, μπορείτε να δώσετε τις προσφορές σας στο site της Bonhams.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.