Αυτοκίνητο
05-07-2021 | 14:25

Έφτασε στην Ελλάδα η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

Newsroom
Μοιράσου το
Έφτασε στην Ελλάδα η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Mustang Mach-E, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου της Ford και το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, βρίσκεται επίσημα πλέον στην Ελλάδα. 

Οι πρώτες Ford Mustang Mach-E της Ford Ευρώπης που βρίσκονται στην Ελλάδα κινούνται στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας με το μοναδικό συνδυασμό συγκινήσεων, ευκολίας, άνεσης και μηδενικών ρύπων που τις χαρακτηρίζει. 

Εικόνα

Οι τεχνικοί της εταιρίας εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων συμβιώνουν με την ηλεκτρική Mustang Mach-E και εκπαιδεύονται στην πράξη. Σύμφωνα με την ίδια τη Ford: «Γιατί η ευχαρίστηση που προσφέρει μια Mustang, ξεκινά από τη στιγμή που θα σκεφτείς να την αποκτήσεις».  

Τις επόμενες ημέρες, πελάτες και φίλοι της Ford που είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τη νέα Mustang Mach-E, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το καθαρόαιμο Mustang της νέας εποχής και να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησής του.

Εικόνα

H Ford πιζητά την εξοικείωση με τη νέα Mustang Mach-E προτού περάσει στα χέρια του αγοραστή. Οδηγώντας σε γνώριμες διαδρομές, μπορούν οι πελάτες της Ford να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της νέας Mach-E και επιλέγουν μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E.  

Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351 ίππους. Συνδυάζεται μάλιστα με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει αυτονομία έως 610 χιλιόμετρα, με τιμή από €57.587 (€51.587 με επιδότηση).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.