To Νέο Nissan Qashqai έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
To Νέο Nissan Qashqai έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη
Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007.

Η τρίτη γενιά του εμβληματικού crossover της Nissan παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και τώρα έρχεται η στιγμή που θα βρεθεί σε όλες τις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ευρώπη.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai. Αυτός είναι ο κομψός σχεδιασμός, το αναβαθμισμένο αμάξωμα και τα αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με καλύτερη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και τεχνολογίας, το νέο Qashqai θα ανεβάσει και πάλι πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers, με τους τυχερούς αγοραστές να απολαμβάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πουλήσει σχεδόν 38 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς το 2007.

Με το νέο Qashqai πραγματοποιείται και το ντεμπούτο του καινοτόμου συστήματος κίνησης e-POWER της Nissan στην Ευρώπη. Αυτό που κάνει μοναδικό το e-POWER είναι ότι ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί κινούνται πλήρως από τον ηλεκτροκινητήρα.

Το νέο Qashqai έχει ξεπεράσει τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη και ουσιαστικά έχει υπερβεί κατά πολύ τα αρχικά πλάνα της εταιρείας. Το νέο Qashqai ξεκινά από τις 24.490 ευρώ και θα βρίσκεται σύντομα στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider