Ισχυρά κέρδη στη Wall από το εμπόριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισχυρά κέρδη στη Wall από το εμπόριο
ΗΠΑ και Κίνα θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Οκτώβριο με τη Wall να κερδίζει έδαφος την Πέμπτη.

Η συνέχιση των εμπορικών διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας δίνει ώθηση στη Wall Street την Πέμπτη.

Οι επενδυτές ευελπιστούν πως οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρουν μια κοινή λύση που θα δώσει καύσιμο στην παγκόσμια οικονομία να κινηθεί.

Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα ότι Πεκίνο και Ουάσινγκτον θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου νέες διαπραγματεύσεις για το εμπόριο.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει άνοδο 1,04% φτάνοντας τις 2.968,37 μονάδες. Ο Dow Jones ενισχύεται 1,31% στις 26.701,66 και ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 1,2% φτάνοντας τις 8.072,95 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider