Άνοδος στη Wall μετά τα αποτελέσματα για τα διαρκή αγαθά

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άνοδος στη Wall μετά τα αποτελέσματα για τα διαρκή αγαθά

Άνοδο σημειώνουν οι βασικοί δείκτες της Wall στο άνοιγμα της συνεδρίασης την Πέμπτη ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα διαρκή αγαθά που ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Η τιμή του αμερικανικού αργού σημείωσε μικρή πτώση και διαμορφώθηκε στα 32 δολάρια το βαρέλι.

Οι παραγγελίες για διαρκή αγαθά εκτινάχτηκαν 4,9% τον Ιανουάριο, καταγράφοντας τα υψηλότερα κέρδη των τελευταίων δέκα μηνών.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο, το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι οι νέες αιτήσεις αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 10.000 στις 272.000. Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα αυξηθούν στις 270.000.

Συγκεκριμένα, ο Dow Jones κινείται ανοδικά 0,47% στις 16.562,45 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύεται κατά 0,48% στις 1.939,08 μονάδες και ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,42% στις 4.561, 77 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η ψηφιοποίηση των ενσήμων φέρνει το τέλος των προσωρινών συντάξεων από τον ΕΦΚΑ

Ποιος αγοράζει τα χωράφια μας;

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Σε ποια κατηγορία ανήκετε - Πόσο πέφτει δόση και οφειλή

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider