Απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Μεγάλη Πέμπτη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Μεγάλη Πέμπτη

Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών σήμερα, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη STOXX 600 να αναμένεται να καταγράψει απώλειες σε εβδομαδιαία βάση.

Ο δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,4% και αναμένεται να ολοκληρώσει την εβδομάδα, που έχει 4 συνεδριάσεις λόγω των αργιών του Πάσχα, με απώλειες 0,2%.

Ο τραπεζικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,9%, σε χαμηλό πέντε εβδομάδων και αναμένεται να σημειώσει την πέμπτη συνεχή ημέρα απωλειών καθώς οι επενδυτές αποφεύγουν τα στοιχεία με ρίσκο. Η ισπανική Banco Popular σημείωσε νωρίτερα πτώση 3,5%.

Η αύξηση των τιμών του χρυσού λόγω της κλιμάκωσης των γεωπολιτικών εντάσεων και των σχολίων του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το δολάριο προσέφερε στήριξη στην εταιρία εξόρυξης χρυσού Centamin, που σημείωσε νωρίτερα άνοδο 5%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Αλάσκα στο Αιγαίο: Το επικίνδυνο προηγούμενο της ουκρανικής «διευθέτησης»

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider