Συνεχίζεται το ανοδικό ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια 

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνεχίζεται το ανοδικό ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια 

Συνεχίζεται το ανοδικά ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παρά τους τριγμούς που προκαλεί η απόφαση για αποχώρηση της Βρετανία από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,41% στις 6.531 μονάδες - στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 μηνών - ενώ ο γερμανικός DAX καταγράφει άνοδο κατά 0,69% στις 9.746 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 σημειώνει κέρδη κατά 0,56% στις 4.261 μονάδες.

Στην περιφέρεια, ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 εμφανίζει κέρδη κατά 1,05% στις 8.248 μονάδες και ο ιταλικός FTSE MIB κατά 1,24% στις 16.398 μονάδες. Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 κινείται ανοδικά κατά 0,40% στις 331,21 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι δύσκολες στιγμές του Κυριάκου στην Κομοτηνή - Βενιζέλος σε γραμμή Σαμαρά για πρώτο μνημόνιο και Κυριάκου για ελληνοτουρκικά

Black Friday: Η μεγάλη «μάχη» άρχισε

Τι θέλουν επιτέλους οι αγρότες και είναι συνέχεια στους δρόμους, αφού η κυβέρνηση λέει ότι ικανοποιεί τα αιτήματά τους;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider