Κίνα: Αύξηση 63,62% κατέγραψε ο χρυσός το α' τρίμηνο του 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κίνα: Αύξηση 63,62% κατέγραψε ο χρυσός το α' τρίμηνο του 2019
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ετήσια αύξηση 63,62% κατέγραψε το εμπόριο χρυσού, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 στην Κίνα.

Κατά 63,62% αυξήθηκαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 στην αγορά της Κίνας τα συμβόλαια αγοράς χρυσού, καθώς η εφαρμογή νέου πλαισίου οδήγησε στην αναζωογόνηση της αγοράς, σύμφωνα με την αρμόδια επαγγελματική ένωση (CGA).

Έτσι, οι ποσότητες χρυσού που διακινήθηκαν μέσω του χρηματιστηρίου από τις συναλλαγές με ρήτρα χρυσού στην Σανγκάη έφτασαν στους 12.700 τόνους, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 63,62%, το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Ο τζίρος από τις αγοροπωλησίες χρυσού αυξήθηκε κατά 70,1% στα 3,63 τρισ. γουάν (περίπου 539 δισ. δολάρια) σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της επαγγελματικής ένωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Ρύθμιση 72 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ: Πάνω από 2.500 οι αιτήσεις των οφειλετών - Οι «κόφτες» που αποκλείουν την πλειοψηφία τους

Κτηματολόγιο: Έρχεται το νέο GIS που αλλάζει τη διαχείριση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider