Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή apps

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή apps

Όταν πρόκειται για εφαρμογές smartphone, Facebook και το Google είναι αυτές που κυριαρχούν.

Οι τεχνολογικοί κολοσσοί κατέχουν συλλογικά οκτώ από τις κορυφαίες δέκα εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους ενήλικες των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Έκθεση Mobile App της ComScore για το 2017. Τα μόνα αουτσάιντερ είναι η Snapchat και η Pandora.

Μάλιστα πολλές από τις κυρίαρχες εφαρμογές είναι πιθανό να κυριαρχούν στις οθόνες των smartphones των χρηστών. Ας δούμε όμως ποια είναι η κορυφαία εφαρμογή που κυριαρχεί στις επιλογές των περισσοτέρων ανθρώπων.

10. Pandora

Η εφαρμογή μουσικής Pandora σου προσφέρει μουσικές λίστες σύμφωνα με τα γούστα σου και κερδίσει το 41% των χρηστών σε Google Play και App Store

9. Gmail

Ο γνωστός πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατάφερε να εκτοπίσει τους αντιπάλους του, yahoo και hotmail κερδίζοντας το 44% των χρηστών.

8. Google Play

Για να βρει κανείς τις αγαπημένες του εφαρμογές πρέπει να χρησιμοποιήσει και το κατάλληλο εργαλείο. Γι αυτό και το Play Store της Google χρησιμοποιεί το 47% των χρηστών.

7. Snapchat

Μόλις πριν λίγο καιρό το Facebook φάνηκε να χάνει την προτίμηση των νεανικών κοινών, αφού όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται στον βασικό ανταγωνιστή του το Sanpchat. Σύμφωνα με το ComScore το 50% των νέων κι όχι μόνο της Αμερικής χρησιμοποιούν το Snapchat.

6. Instagram

Μπορεί μερικοί χρήστες να προτιμούν το Instagram αντί του Facebook αλλά ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων δεν ανησυχεί αφού και του ανήκουν και τα δύο δίκτυα. Σύμφωνα με την έρευνα το 50% των χρηστών είναι πιστοί στο Instagram.

5. Google Maps

Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την πιο χρηστική εφαρμογή που δημουργήθηκε ποτέ αφού μπορεί να σε πάει στον προορισμό σου και μάλιστα αποφεύγοντας την κίνηση. Γι αυτό και το Google Maps χρησιμοποιεί το 57% των συμμετεχόντων στην έρευνα.

4. Google Search

Η μηχανή αναζήτησης της Google έχει γίνει η αγαπημένη εγκυκλοπαίδεια όλων αφού μπορεί αν σου προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία αρκεί να την ψάξεις. Γι αυτό και το 61% των χρηστών δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Google Search.

3. Facebook Messenger

Τα άμεσα μηνύματα έχουν καταφέρει να υποσκελίσουν τα άλλοτε διαδεδομένα sms και να κυριαρχήσουν στην καθημερινή επικοινωνία των ανθρώπων. Το παραπάνω συμπέρασμα αποδεικνύεται περίτρανα κι από την έρευνα που δείχνει πως το 68% των χρηστών χρησιμοποιούν την γνωστή εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Facebook Messenger.

2. YouTube

Τα video χιουμοριστικά, μουσικά, ψυχαγωγικά και άλλα αρέσουν σίγουρα στο κοινό. Αν η θέασή του δε γίνεται δωρεάν τότε οι πιστοί γίνονται όλο και περισσότεροι. Γι αυτό και το ζημιογόνο, σύμφωνα με τους αναλυτές, Youtube παραμένει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των χρηστών, 71%, παρά τις διαφημίσεις που προσέθεσε στα video στην προσπάθειά του να βγάλει κέρδη.

1. Facebook

Όπως ήταν αναμενόμενο στην κορυφή των εφαρμογών βρίσκεται το Facebook, το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο που από την μέρα που δημιουργήθηκε αυξάνει συνεχώς τους χρήστες του σπάζοντας κάθε μέρα νέο ρεκόρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider