Στην δημιουργία μιας νέας κατηγορίας προϊόντων με την επωνυμία "Diamond", προχωρά η MLS.
Το πρώτο προϊόν που εγκαινιάζει τη νέα κατηγορία και κυκλοφόρησε στην αγορά το λεπτότερο 5ίντσο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με πάχος μόλις 5.85 χιλιοστά. 
Το MLS Diamond, με βάρος μόλις 114 γραμμάρια, κρυστάλλινο μπρος και πίσω, δένεται με εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και τραβάει όλα τα βλέμματα. Σχεδιασμένο με απόλυτη λεπτομέρεια χαρίζει πολυτέλεια στην καθημερινότητα απογειώνοντας την εμπειρία χρήσης.
Για τη νέα σειρά κινητών MLS MAIC ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple) Γιάννης Καματάκης δήλωσε: «Η νέα κατηγορία προϊόντων ΜLS Diamond αποτελεί το επιστέγασα μιας προσπάθειας τριών ετών κατά την οποία δημιουργούμε MLS Smartphones. Πιστεύουμε ότι εμείς οι Έλληνες της MLS καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αληθινά smart κινητό τηλέφωνο, με εξαιρετικά υλικά και ποιότητα κατασκευής, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο όμορφο από τα πασίγνωστα smartphones των παγκόσμιων πολυεθνικών και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή. Πιστεύουμε ότι κρατάμε στα χέρια μας μια νέα κατηγορία προϊόντων διεθνούς επιπέδου».